Klacht: Niet op tijd terug krijgen van geannuleerde telefoon

op 15 juli 2017 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 16 juni heb ik een telefoon besteld en omdat ik zelf niet thuis was is die niet afgeleverd hoewel volledig betaald.
Ik heb dat direct telefonisch geannuleerd en het bedrag zou binnen enkele dagen weer op de rekening staan. Dat heb ik inmiddels al meerdere keren gehoord. T mobile hanteert een annuleringsdatum van 27 juni. Daarna zal het geld worden overgemaakt. Inmiddels is die termijn ook verstreken en er nog niets op mijn rekening.

Gewenste Oplossing:

Geld en extra kosten voor het bellen op de rekening

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ikniks