Klacht: niet op komen dagen chauffeur

op 28 november 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

vanmorgen om 8:15u wilde ik de bus 143 naar Reusel via Hilvarenbeek nemen, de bus zat al best vol. We hebben tot half 9 zitten wachten, maar kwam geen chauffeur opdagen. We kregen ook niet te horen waarom niet. Dus hebben we lijn 142 naar Hilvarenbeek gepakt
MIJN VRAAG IS: WAT WAS ER AAN DE HAND EN WAAROM HOREN WE NIKS.

Gewenste Oplossing:

Als de bussen op tijd rijden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 28 november 2016 om 18:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Max,

Spijtig om te lezen dat vanmorgen lijn 143 naar Reusel niet heeft gereden. Ik kan me voorstellen dat je hiervan baalt.

Ik heb het voor je uitgezocht. Ik zie dat de chauffeur in de vorige rit vertraging heeft opgelopen waardoor lijn 143 met 37 minuten vertraging is vertrokken. Ik heb je melding in ieder geval intern doorgegeven in de regio zodat het verder kan worden uitgezocht. Excuses voor het ervaren ongemak die je hebt gehad vanmorgen.

Met vriendelijke groet,
^LH
Arriva Webcareteam

Alle klachten die gemeld zijn door Max Muijrers