Klacht: Niet ontvangen van promoties sedert mei 2017

op 24 juli 2017 over Yves Rocher in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sedert mei 2017 heb ik geen promoties meer ontvangen.Als ik hierover de winkel gerante aanspreek zegt ze me dat ik geduld moet hebben omdat ook mijn jaarlijkse verjaardagspromotie 14.07 niet aangekomen is.Ze stuurt me naar Bpost waar alles normaal verloopt als het adres juist is.Daar heb ik verleden jaar al over geschreven en dit is nog steeds Dr Paul Janssenlaan,4,2300 Turnhout.Hopelijk wordt dit nu opgelost want als klant sedert het begin verwacht ik een oplossing.

Gewenste Oplossing:

De jaarlijkse gelaatsverzorging met mijn verjaardagsbon was steeds goed uitgevoerd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Yves Rocher

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Yves Rocher nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marie-Madeleine Indekeu