Klacht: niet ontvangen bestelling

op 23 september 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik deed enkele bestellingen bij Zalando en koos voor achteraf betalen. De bestellingen heb ik echter nooit ontvangen desondanks dat ze op hun website aangegeven staan als afgeleverd. Geen idee dus waar de bestellingen heen zijn. Betaalherinneringen en dreigen met incasso doen ze wel.

Gewenste Oplossing:

Als ik de bestellingen krijg of de incasso stopt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door rgoossens