Klacht: Niet ontvangen

op 05 augustus 2016 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb inmiddels een aantal weken geleden twee jumpsuits besteld bij boohoo, maar tot nu toe niks ontvangen en mijn geld is wel afgeschreven het gaat hier om rond de 30 euro. Ik ben inmiddels op vakantie geweest en had gedacht dat ik het dan wel zou krijgen maar tot nader niks ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik of zo snel mogelijk mijn jumpsuits ontvang, of mijn geld terugkrijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Levine