Klacht: niet netjes behandeld

op 05 mei 2017 over Primark in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ging vanmorgen naar primark was net open gaat brand alarm was oefening ik gaf aan aan zo vrouw die er werk dat ik paniek aan vallen heb zeg ze loop maar naar colega die staat veder op .moesten naar buiten veel trpen op en af toen op nieuw winkel centrum in en weer primark in staat bij kassa weer dat alarm ik zeg kan ik snel afrekene nee je moet gelijk naar buiten weer geen hulp personel begeleiden niemand naar buiten viel bijna nog van de roltrap af die stond stil moest snel naar buiten ik koop nooit meer wat daar .ben er klaar mee snap best dat ze oefeningen doen maar help de mensen dan was op zoek voor kleinzoon naar kado voor verjaardag heb nu dus niets

Gewenste Oplossing:

als ze mensen helpen als je aan geef dat je iets mankeert

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Primark

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Primark nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door oma bo prins