Klacht: niet nakomen van het systeem

op 08 november 2017 over Postcode Loterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik ben A. Mulder met 2 loten met de numrs: 3511xw 017 en 3511xw 054
in de postcode loterij. wij krijgen 1 cadeaukaart , maar recht hebbend op 2 kaarten, volgens mij zijn ze op deze manier de boel aan het oplichten bij alle deelnemers de cadeaukaarten zijn 1 van hema en 1 van a.h. ik vind dit zoethouderij, maar geen goed ant woord van hun zeg ik het gelijk maar op.

Gewenste Oplossing:

als een goed antwoord krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Postcode Loterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Postcode Loterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door 11432100655305