Klacht: Niet nakomen van afspraken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tegen betaling van 7,25 EUR ex. btw zou er op zaterdag 22 oktober een pakket geleverd worden. Ik heb geen koerier gezien, was tot 15.00 uur thuis en de buren woonachting in dezelfde boerderij op hetzelfde adresnummer waren de gehele dag thuis. Op dinsdagochtend trof ik een niet-thuis-bericht aan zonder pakketgegevens en/of afleverdatum/tijdstip en dan zou ik voor 1 EUR per minuut kunnen bellen naar GLS. Ik vind 7,25 EUR ex btw goed betaald voor een pakket ter groote van een kleine schoenendoos. 1 EUR per minuut bellen vind ik ongekend. Het pakket had gewoon op de afsgesproken dag en dat was zaterdag dus niet maandag geleverd kunnen worden en buren waren thuis. Ook had het niet-thuis-bericht gewoon ingevuld moeten worden met pakketnummer en aflevertijdstip. Slordig werk. Als ik verder niets hoor laat ik het pakket retourneren naar aanbieder

Gewenste Oplossing:

Aflevering volgens afspraak.
Telefonisch contact vanuit GLS voor moment van aflevering.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 weken geleden - Deze klacht is zojuist door General Logistics Systems (GLS) in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat General Logistics Systems (GLS) een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Graag oplossen