Klacht: Niet nakomen van aanbieding in folder

op 19 oktober 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week kocht ik Dr Oetker bakmixen bij Albert Heijn (Belgie Aarschot) . Ik de folder stond geschreven dat je bij 2 aankopen een spatel of garde kreeg. Deze waren er niet en men schreef op mijn kassaticket dat ik deze te goed had daar ze niet waren binnen gekomen. Nu blijkt dat deze er helemaal niet zijn en dit vind ik een valse vorm van reclame. Ik belde naar het hoofdkantoor van Albert Hein en daar kon men me geen alternatief aanbieden, mooie klantenservice noem ik dat dan.

Gewenste Oplossing:

Indien men me alsnog een garde zou bezorgen zoals beschreven in de folder.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DianeM