Klacht: Niet nakomen toezegging van levering hulpmiddelen

op 31 juli 2017 over medipoint in de categorie Zorghulpmiddelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Naar aanleiding van kwalitatief slechte hulpmiddelen, geleverd op ons vakantieadres vorig jaar, ruim van tevoren aangegeven dat slagen van onze vakantie volledig valt of staat met beschikking over juiste hulpmiddelen.

Op verzoek van Medipoint precies per mail doorgegeven wat ik nodig heb. Toezegging van Medipoint ontvangen dat hulpmiddelen op zeven augustus op vakantieadres geleverd worden.

Voor de zekerheid vorige week met klantenservice gebeld of alles nog steeds volgens plan geleverd zou worden. Medipoint gaf aan dat passieve tillift niet op voorraad was. Vandaag nogmaals gebeld. Nu is tillift er wel, maar juiste douchestoel niet meer!

Ik kan zelden op vakantie door mijn primair progressieve MS, regelmatig alles daarom vooraf goed en krijg nu voor de tweede keer superslechte medewerking van Medipoint, van wie ik volledig afhankelijk ben.

Gewenste Oplossing:

Als ik op mijn vakantieadres over alle juiste hulpmiddelen beschik.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar medipoint over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door medipoint in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Hans0161