Klacht: Niet leveren waar ik recht op!

op 06 oktober 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bestel in actie periode S7 Edge met als actie gratis SD kaart, registratie mislukt waarna ik dit voor een 2x doe en toen werd het stil . Na meerdere malen telefonisch en mail contact lever ik aan wat men vraagt om het gene waar ik recht op heb geleverd te krijgen.Daarna volgt enige weken later weer een standaard afwijs mailtje .
Het verhaal is heel simpel aangezien ik volledig voldoe aan de gestelde actie eisen maar er is niemand bij Samsung die van oplossen houd maar liever de vertraging tactiek hanteert . Sorry kost mij veel moeite, tijd en energie maar daar trap ik niet in

Gewenste Oplossing:

Leveren volgens afspraak tenslotte vraag ik niks meer als aangeboden.
Bestel 30-07-2016 telefonisch dit toestel om in aanmerking te komen voor de dan geldende actie (gratis SD kaart) maar men doet er alles aan om dit niet na te komen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door patrick.van.beusekom