Klacht: niet leveren van mijn bestelling

op 31 januari 2014 over Lensstore.nl in de categorie Internetshops - Brillen en lenzen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

anderhalve week na bestelling en betaling van de lenzen nog steeds geen lenzen ontvangen. Diverse keren een mail (in het Engels)naar lensstore gedaan. Elke keer wel reactie maar met een smoes (verkeerde lenzen binnen gekregen), duurt nu weer wat langer. Ik heb de door hen beloofde korting ook niet terug op de rekening, maar ze wensen mij wel elke keer een prettige dag.
Ik moet nu maar afwachten of ik nog iets binnen krijg.

Gewenste Oplossing:

Op hun site beloven ze 24 uurs-service. Ik wil dat ze dit nakomen. Na anderhalve week wil ik nu binnen 24 uur mijn lenzen of mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lensstore.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lensstore.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nooit weer