Klacht: Niet lekker

op 01 september 2018 over Pall Mall in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hoi hoi
Heb een vraagje ik rook al jaren jullie blik pall maal rood .nog nooit last van gehad tot de laatste 2 weken.heb al 3 bussen gekocht en elke keer als ik een peuk maak.lijkt het wel of er wat in zit. Word dan echt niet lekker soms lijkt het wel of er plastic in zit en stink dan.shag zit gewoon nog in de blik als ik een peuk maak.vind dat echt geen pretje rook graag deze merk

Gewenste Oplossing:

Als die niet meer zo stink

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Pall Mall

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Pall Mall nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Pattydehorn18101971