Klacht: Niet kunnen inloggen

op 11 juli 2017 over Staatsloterij in de categorie Loterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kan sinds vandaag niet meer inloggen. Zowel ww als gebruikersnaam zijn onbekend bij Staatsloterij. Is er een storing? Op deze manier kan ik ook geen nieuw wachtwoord invoeren. Gebruik al een behoorlijke tijd dezelfde gebruikersnaam en ww, maar nu (her-)kent staatsloterij mij ineens niet meer.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer kan inloggen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Staatsloterij

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Staatsloterij nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Safarie