Klacht: Niet kunnen annuleren ivm overlijden

op 04 oktober 2017 over Fletcher Hotels in de categorie Hotels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor zaterdag 7 oktober een kamer gereserveerd in Fletcher Hotel de Wageningseberg te Wageningen. Dinsdag 3 oktober is mijn moeder plotseling overleden dus begrijpelijk wil ik het hotel annuleren. Netjes gebeld met het hotel om het uit te leggen. Eigenlijk moest het via de mail maar daar had ik de pet niet naar staan, heb ik ook gezegd. Ze moest even overleggen met haar collega maar ze dacht dat het goed kwam. Toch ’s avonds maar even een mailtje van hun erbij gepakt, even op antwoorden gedrukt en de annulering en de reden waarom gemeld. Vanmorgen, 4 oktober, toch voor de zekerheid maar even gebeld. Ik werd nog wel netjes gecondoleerd nadat ik mijn verhaal deed, Stond ook wel in de computer dat ik had gebeld maar ik kreeg ook de mededeling dat ze genoodzaakt waren om 60% van de totale som in rekening te brengen!!!!!!!!I ik zeg: PARDON, mijn moeder is net overleden, dat is toch wel een gegronde reden om te annuleren. Ik kon mooi praten en ik kon lelijk praten maar ze was niet te verwurmen. Een uitzondering kon ook niet gemaakt worden. Ik snap best wel dat er soms misbruik wordt gemaakt en dat mensen afzeggen met een smoes maar hier ben ik zo vreselijk kwaad en verdrietig over………een vriendin heeft het later nog geprobeerd, ik was natuurlijk door de situatie sowiezo al heel emotioneel, dus zij kon het wat rustiger brengen. Nou forget it, regels zijn regels. Ik vind het zo vreselijk asociaal dat ik geld betalen moet voor iets waar ik door erg verdrietige omstandigheden niet eens gebruik van kan maken. Geen enkel spoor van medeleven en gewoon op de strepen staan, bah. Het staat in de regeltjes van het hotel. Ja die heb ik net even bekeken, ze staan onderaan de reservering in iniemini letters, moet haast een loep bij en je moet verschillende keren doorklikken om bij de kern te komen. De prijzen op de reservering staan natuurlijk wel groot want stel je voor dat mensen dat niet zien…….Ik vind het verschrikkelijk dat ik mijn aandacht nu richten op het schrijven van een klacht terwijl ik hele andere dingen aan mijn hoofd heb.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als dit gewoon opgelost word en ik dus niks hoef te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fletcher Hotels

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fletcher Hotels nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Fletcher Hotels in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Fletcher Hotels een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Fletcher Hotels

Heeft op 12 april 2018 om 15:40 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heermevrouw,

Hartelijk bedankt voor uw melding op de website www.klacht.nl.
Helaas is het niet haalbaar om op elke melding inhoudelijk in te gaan via deze website.
Wij zouden u echter wel heel graag verder willen helpen.
Daarom verzoeken wij u ook vriendelijk een e-mail te sturen naar ons Contact and Support Center via e-mail adres receptie@fletcher.nl.

Alvast bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

Team Fletcher Hotels

Alle klachten die gemeld zijn door 04102017