Klacht: Niet gelijk behandeld!!

R628283773 op 27 oktober 2020 over Amac in de categorie Computerwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Me moeder en ik wouden de amac Amersfoort samen in. En we kregen te horen dat er maar 1 persoon naar binnen mocht. Wat wij begrepen. Opeens zien we binnen een stel staan van Nederlands afkomst. Die wel met z’n 2e binnen stonden, en daarop zeiden ze dat ze een uitzondering hebben gemaakt. Dan vraag ik me af waar dat op slaat! En dat ik hier zeker een klacht voor wil indienen. Het was vooral een kale man met een bril. Die heel brutaal over kwam! En niet netjes sprak naar zijn klant toe!

Gewenste Oplossing:

Niks

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amac

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amac nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R628283773