Klacht: Niet geleverd en geen contact vanuit BCC

op 08 september 2016 over BCC in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een bestelling gedaan, ik kreeg een bericht dat een van de producten een dag later (15 aug) zou worden geleverd. Helaas heb ik nooit wat ontvangen. Na dat ik contact heb opgenomen met de klantenservice en na 4 werkdagen! een reactie kreeg melde de klantenservice medewerker; dat het artikel was uitverkocht en dat ik of een ander merk moest uitkiezen of het moest komen ophalen bij de winkel. Ik vind het heel vreemd dat er eerst zogenaamd een artikel onderweg is en daarna opeens is uitverkocht en dat BCC geen contact met mij opneemt, ik heb 3 weken gewacht! Super slechte service. En niet eens een excuses in de reactie op mijn email.

Gewenste Oplossing:

Excuses en geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar BCC over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door BCC in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat BCC een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

BCC

Heeft op 30 september 2016 om 12:19 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag mevrouw Ter Kuile,

Ik heb een paar keer uw voice mail ingesproken met het verzoek om mij terug te bellen. Ik vind het vervelend voor u dat het zo gelopen is en bied mijn excuses hiervoor aan. Inmiddels is de order geannuleerd.

Met vriendelijke groet,

Marlies
Medewerker Customer Care

--- --- --- --- ---- --- --- --- --- --- --- --- --- --- ---

Alle klachten die gemeld zijn door TTterkuile