Klacht: Niet geleverd

op 19 december 2017 over boohoo in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op 27 november een bestelling gedaan bij boohoo. Op 29 december een mailtje gehad met your order has been shipped. De bezorgdatum is/was 5 december. Nog steeds niks binnen. Al de claim brief ingevuld en op Facebook een bericht gestuurd maar nog geen reactie. Ik heb donderdag een gala en dacht ruim van tevoren te bestellen zodat ik het op tijd zou hebben. Ik wil gewoon mijn jurken!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn bestelling voor donderdag heb of een uitleg met waarom het zolang duurt. Anders wil ik mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over boohoo

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over boohoo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nickyyy