Klacht: Niet geleverd

op 05 september 2016 over aquariumwinkel.nl in de categorie Internetshops - Dieren

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

23 augustus 2016
Led verlichting besteld en na een week nog geen gehoor was betaald via PayPal dus het werd een geschil kreeg toen gelijk een mail dat de lampen nog onder weg waren en als ik ze alsnog wilde hebben ik eerst het geschil wilde sluiten
Daarna tot nu toe wederom niets meer gehoort

Gewenste Oplossing:

Als de spullen geleverd worden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar aquariumwinkel.nl over deze klacht.

Reactie van de melder van de klacht Roerei

1 jaar geleden - Heb 3 kwartier later mail ontvangen van aquariumwinkel.nl dat morgen ochtend vroeg de spullen opgestuurd zouden worden maar ik moest wel even mijn klacht verwijderen ik heb terug gestuurd dat dat pas gebeurt zodra de spullen echt geleverd zijn Groeten Hans Roerig

Bericht van aquariumwinkel.nl

10 maanden geleden - Beste Roerei, Ik zie uw reactie hier op de site staan, volgens mij is uw bestelling netjes afgeleverd en in goede orde ontvangen? Graag uw reactie hierop. MVG, Aquariumwinkel

Alle klachten die gemeld zijn door Roerei