Klacht: Niet geleverd 12 juli besteld!

op 20 september 2016 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

OP 12 juli heb ik na veel moeite in verband met een verplichte PayPal betaling een account moeten openen en kon ik mijn order eindelijk plaatsen. Op 12 juli is deze order met ordernummer- 232452889 bij Fotobookshop in behandeling genomen. het gaat om een gepersonaliseerde broodplank die ik vrijdag voor vrienden hun huwelijk wil geven. Tot op heden niets ontvangen en wel betaald ?
Ik hoor het graag spoedig iets hierover. Heb het bedrijf ook al gemaild en gebeld maar nog niks gehoord en telefonisch niet te pakken gekregen. De menu optie toetsen werken niet, waardoor je in het keuze menu blijft hangen. Hoop hem nog te ontvangen voor vrijdag ochtend !

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn order heb ontvangen, mijn gepersonaliseerde broodplank en nog voor het huwelijk van onze vrienden aanstaande vrijdag !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door matspien