Klacht: Niet geholpen

op 23 februari 2018 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik stond bij schanel producten wachten op hulp met twee parfums set in me handen daarna liep een medewerker naar de kassa om de telefoon op te nemen , ik heb haar gevraagd om hulp ze zei ik ben even bezig. Daarna ging ze iemand anders helpen . Ik vond het niet leuk . Ik ging gelijk naar de kassa om parfums af te rekenen 7 min gewacht . Daarna ging ik bij iemand die toevalg van merk was op bezoek . wel van ICI Paris , heb gemeld wat er was gebeurd gingen we samen naar die vrouw die mij zou helepen . Toen zei ze nee ik ging niet voor de telefoon wel voor iets anders . Ik ben daarna weg gegaan van de winkel omdat ik echt niet fijn vind om zo te behandeld worden .

Gewenste Oplossing:

Vandaag niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ilhamemy