Klacht: Niet geholpen

op 10 februari 2018 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo vandaag 10-2-18 is me vader bij de Hema in de spui in denhaag geweest heeft koffie en taart besteld is gaan zitten me vader heeft parkason na dat hij ze koffie wou drinken heeft hij het laten vallen er is toen niemand van Hema zelf due hem hielp er was personeel genoeg ze keken en deden er niets aan me vader is toen weggegaan zonder wat te drinken wat wel heel jammer is me vader komt al jaren bij de Hema ook voor dat hij ziek werd dus wij vinden het jammer dat het zo is gegaan graag horen wij van jullie gr karina

Gewenste Oplossing:

Graag naar een oplossing vanuit jullie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Karina Azari