Klacht: Niet geholpen

op 19 september 2017 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte
Ik dien me klacht van ici paris leyweg waarom ik stond zo lang te wachten om geholpen te worden ik was eerder dan en ander klant ze waten zo rasictisch dat ik niet geholpen zou worden ze hielp de ander klant en ze liet me zitten en wou nog parfum gaan hallen nou hoef ik het jiet meer zo lang half uurtje te wachten vervolgens wordt ik overgeslagen wat en servicie zeer kwaad

Gewenste Oplossing:

Oplsoosing is dat ze me moesten helpen ik was eerder dan en klant en niet zo rasictische tegen over en ander doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nermine