Klacht: Niet deugedelijk product – Laptop

op 21 september 2017 over Dell in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind verleden jaar een aantal laptops aangeschaft. Binnen 6 maanden was de eerste reeds defect en moest retour. Binnen 8 maanden was nummer 2 defect en kon tevens retour. Dit geeft aan dat het om ondeugdelijke producten gaat, ze doen niet wat je er van mag verwachten etc. Reeds met “Online” ondersteuning diverse mails gehad om aan te geven dat de overige 2 op basis van eerst genoemde ook niet deugdelijk zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik heb Dell een voorstel gedaan dmv bijbetalen een andere serie aan te schaffen en deze oude retour naar Dell. Ik ben tevreden als de laptops geretourneerd kunnen worden, ik 4 andere laptops kan aanschaffen met eventueel bij betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dell

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DellProblems