Klacht: Niet de gewenste kleur

op 07 maart 2020 over L’Oréal in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb gister 2 pakjes Colorista paint in de kleur smokeygrey gekocht.

Van mezelf had ik al vrij licht haar maar voor de zekerheid heb ik ze eerst ontkleurd. Nadat ik de colorista verf had aangebracht (zoals in de handleiding vermeld staat) kwam er een hele andere kleur uit. De uiteindelijke kleur is veeel donkerder dan op de verpakking te zien is en van het grijs is bijna niks te zien.

Ik ben alles behalve tevreden met het eindresultaat omdat het alles behalve het resultaat is wat op de verpakking staat.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag een passende oplossing.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar L’Oréal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door L’Oréal in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door ZoeGijsen