Klacht: niet correct en nog asciaal medewerkers

op 03 mei 2017 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

geachte heer/mevrouw

Ik ben mw. Qorri

Ben al jaren aan het kopen bij zalando. Gelukkig gaat het nooit meer gebeuren.
Ik had bij Zalando besteld en tussen stond ook een Addidas t-shirt.
Ben al 3 weken bezig om er alles goed te laten verlopen. Werd niet geholpen zoals het hoort Ze doen niets voor je en laten je barsten. Daar werkt een medewerker die Noelle heet en ze is bij de hand en heeft geen tijd voor de klanten. Asociaal en ongeduldig en geen verstand van zaken. De probleem is nog steeds niet opgelost .Ik weet het niet wat ik moet doen .Alle tijden geen problemen gehad en nu opeens ben je een stuk vuilnis van dit bedrijf terwijl je zo veel hebt geïnvesteerd. Willen jullie a.u.b. nakijken hoe verder want ik heb geen zien om aanmaningen te krijgen die onterecht zijn

Gewenste Oplossing:

nul te vreden

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mevrouw Qorri