Klacht: niet compleet

op 28 april 2013 over Leen Bakker in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ze hebben mij bed niet compleet gebracht ik wil het compleet en ze hebben me verlijd ze wilden dat ik een handtekkening zou doen voor iets ik zij nee! hun zijden kom we gaan wel zelf buiten een handtekkening doen terwijl ik niet wist waar het voor stond want het was een leeg blanko blaadje waar ik handtekening moest doen ik wil het compleet of geld trug anders ga ik wel naar de politie ofzo!

Gewenste Oplossing:

dat ze mijn kast wel compleet hebben gebracht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Leen Bakker

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Leen Bakker nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Leen Bakker in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door sabach