Klacht: Niet compleet

op 19 mei 2020 over Ap-Onderdelen in de categorie Auto Onderdelen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Slecht bedrijf wacht al 2 maanden op een paar trampoline onderdelen.
Ik heb 2 maanden geleden een trampoline gekocht na een veeeel te lange levertijd eindelijk gehad zit er geen bevestigingsmateriaal bij mailtjes sturen bellen ect.na een week of zo eindelijk een keertje een mailtje terug heb ik een paar bouten toegestuurd gekregen zijn het de verkeerde…. Weer geen reactie ik ben echt in alle staten kinderen verdrietig….. Ik wil een complete trampoline!!!!!!!

Gewenste Oplossing:

Als ik binnen 1 week hier een nieuwe complete trampoline heb staan!

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ap-Onderdelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ap-Onderdelen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door CD 1977