Klacht: Niet binnen gelaten

op 08 juni 2021 over Basic Fit in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een reservering op 8 juni dinsdag om 12.30 tot 13.30 ik was 5 min te laat ik werd niet binnen gelaten,ik vond het belachelijk en ik snap dir echt niet, het is gewoon mijn tijd dat ik dan gewoon 5 min minder zou gaan trainen omdat ik 5 min laat was!

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ik gewoon binnen werd gelaten,het gebeurt niet altijd voor een keertje 5 min te laat moet kunnen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar Basic Fit over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Deze klacht is zojuist door Basic Fit in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - We hebben bericht ontvangen dat Basic Fit een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Basic Fit

Heeft op 08 juni 2021 om 15:42 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 08 juni 2021 om 15:49 geantwoord

Dat is wel heel raar ik had om 12:00 reservering tot 13:30 ik kwam om 12:10 aan en kon niet naar binnen. En er was bij geen enkel basic fit plek omte trainen en dat ik 9-6 een reservering heb is dat ik dat heb gedaan en niet jullie wel heel vaag hoor dit eerst 8 maanden niet kunnen trainen ivm corona en nu 10 minuten laat ook weer niet kunnen trainen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mehti