Klacht: niet bezorgen van folders bij e.g.woningen (meer lopen?)

op 17 oktober 2016 over Spotta in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

de bezorger (jongen van ca 14 jaar) bezorgt al weken géén folders bij ons en de andere eengezinswoningen van zijn wijk, alleen bij zijn eigen buren in de flat (makkelijk want alle briefboxen zitten bij elkaar en de stapel die Spotta aflevert ligt daaronder) wat hij over heeft stopt hij soms in de boxen van de buurflat (wat eigenlijk de wijk is van een ander meisje, die nu klachten krijgt ivm 2 folderzakken) of ook wel in de oudpapier container van de voetbalvereniging 2 straten verderop.

Gewenste Oplossing:

ik ben nu voorlopig geholpen doordat een andere wijkbezorgster mij het dus op verzoek persoonlijk komt brengen.zij heeft ook al meerkeren bij de organisatie geklaagd maar daar wordt niets aan gedaan, of hij is hardstikke eigenwijs. makkelijk verdient zo voor hem. het is nu vakantie, mooi weer om een folderwijkje te lopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Spotta over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Spotta in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Spotta een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Spotta

Heeft op 17 oktober 2016 om 16:20 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij vinden het erg vervelend dat de verspreiding van het Spotta folderpakket te wensen heeft overgelaten. Onze excuses daarvoor. Wij hebben de bezorgerscoördinator in uw wijk geïnformeerd en vertrouwen erop dat u in de toekomst het folderpakket weer gewoon op maandag of dinsdag in uw brievenbus ontvangt.

Mocht u in de tussentijd geen aanbieding willen missen, kijk dan op Spotta.nl of download de Spotta app voor uw tablet en/of smartphone. Daar vindt u de laatste folders van alle populaire winkels in Nederland. U zoekt – en vindt – voordeeltjes handig op productnaam of categorie. Zoeken per winkel kan natuurlijk ook, landelijk en bij u in de buurt.

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Of ontvangt u het Spotta folderpakket in de toekomst nog een keer niet of niet op de juiste manier? Laat het ons weten via Spotta.nl/klantenservice.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice Spotta
klantenservice@spotta.nl

Alle klachten die gemeld zijn door vd graaf