Klacht: niet besteld artikel ontvangen

op 07 juli 2016 over Luxstyle.nl in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb op die site gekeken en wilde de prijs van iets weten. Daarvoor moest ik mijn gegevens invullen. Ik heb dat gedaan en vond het te duur en heb het dus weggeklikt. Nu hebben ze het artikel met een rekening naar mij opgestuurd. Daar ben ik het dus niet mee eens.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ze het product weer kosteloos komen ophalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Luxstyle.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Luxstyle.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door LVI.