Klacht: niet beschikbaar

op 15 juni 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmiddag om 16.30 boodschappen willen doen voor een bami maaltijd. Er was in de winkel geen bami groenten, geen boemboe bami en geen nasi/bami vlees voorradig. Kunt U mij zeggen waarom ik in Albert Heijn boodschappen moet doen als er lege schappen zijn. Tot mijn spijt moet ik U zeggen dat het regelmatig voorkomt in deze winkel en ook het kassa personeel er veel moeite mee heeft. Of U sluit deze winkel of U zorgt dat alles aanwezig is.

Gewenste Oplossing:

Zelden in deze winkel, te vaak artikelen welke niet aanwezig zijn!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Riet Kuper