Klacht: Niet bereikbaar ivm klacht

IH2004 op 16 september 2021 over Maisons du Monde in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Enkele weken geleden heb ik twee opbergmeubeltjes besteld bij Maison du Monde. Een van deze meubeltjes is nog steeds niet geleverd. Ik krijg op geen enkele manier contact met de klantenservice: telefoonnummer buiten gebruik, op mijn mail wordt niet gereageerd en de chat is niet bereikbaar. De opbergmeubeltjes zijn overigens anders dan gehoopt dus wil ze graag retourneren. Ik kan overigens nergens een retouradres vinden.

Gewenste Oplossing:

Het nog niet geleverde meubeltje traceren, weten hoe ik het meubeltje retour kan sturen en vervolgens mijn geld terug krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Maisons du Monde

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Maisons du Monde nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door IH2004