Klacht: NIET bereikbaar

op 17 juni 2021 over Cheaptickets.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een dringend verzoek betreffende mijn retour ticket .Kan niet via chat of Messenger beantwoord worden. Ik mail hen al gedurende 6 dagen en zij reageren noch op mijn mails, noch op mijn vragen en ze zijn niet telefonisch bereikbaar .Ze nemen geen contact op en negeren de dringende verzoeken van de klant .GEEN SERVICE , ZEER KLANTONVRIENDELIJK EN ZEER ONPROFESSIONEEL .

Gewenste Oplossing:

Indien zij contact met mij opnemen en mijn dringende verzoek serieus nemen en samen met mij kijken naar een oplossing

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cheaptickets.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cheaptickets.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door J.vanHam