Klacht: Niet al mijn uren uitbetaald!!

op 23 maart 2013 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik krijg niet al mijn uren uitbetaald!
bijna iedere avond als ik bijvoorbeeld van 21:00 tot 22:55 werk en dan vraag ik: tot hoelaat krijg ik uitbetaald. zeggen ze bijv 22:45. oke daar kan ik mee leven. vervolgens krijg ik tot 22:30 uitbetaald!! dit is toch niet te geloven. en hiermee ga ik naar de manager, moet ik van hem bij iedereen van de teamleiders op die avonden een handtekening halen. dit doen ze dan maar maar ze weten echt niet meer welke avond dat was en op een gegeven moment stoppen ze. nu ben ik gewoon genaaid want wat moet ik doen?? iedere maand halen ze gewoon 4 uren van mijn salaris in totaal af en als scholier is dat nogal wat voor mij.

Gewenste Oplossing:

Dat ze mij gewoon eerlijk behandelen en doen wat ze zeggen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jerlinn