Klacht: Niet aangemeld bij de BRON en GEEN laptop ontvangen!

Fara87 op 19 februari 2021 over LOI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik volg een opleiding sinds september 2020 aan de LOI en ik ben al maanden bezig met de de aanmelding bij de BRON om in aanmerking te komen voor een beurs. Ik heb in totaal 34 keer gebeld met de LOI maar krijg steeds te horen dat het uitgezet wordt naar de afdeling die erover gaat! Al 6 maanden!!! Verder heb ik betaald voor een laptop die ik nooit heb ontvangen en krijg ik nu te horen dat ik mijn geld niet terug krijg! De laptop is blijkbaar niet aangetekend verzonden en is nooit bij mij geleverd!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ik 1- aangemeld ben bij de BRON en 2- het geld wat ik betaald heb voor de laptop terug krijg! Ik ga niet voor iets betalen wat ik niet ontvangen heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar LOI over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door LOI in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat LOI een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

LOI

Heeft op 22 februari 2021 om 11:16 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Fara87