Klacht: Niemand thuis

marjan1957 op 07 januari 2020 over Diner Kortingskaart in de categorie Waardebonnen- en voucher aanbieders

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De app van Diner kortingskaart werkt ineens niet meer en ik heb de inloggegevens niet meer. Ik heb het contactformulier ingevuld, een e-mail gestuurd, op twitter een bericht gezet maar ik krijg geen antwoord. Ik vraag me af of ze nog bestaan. Ik heb er toch 34,95 voor moeten betalen, veel geld.

Gewenste Oplossing:

Antwoorden aub zodat ik weer kan inloggen en met korting uit eten kan.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Diner Kortingskaart nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door marjan1957