Klacht: Nicole vd Struik beweert dat er geen bon is van onze mobiel

op 16 januari 2014 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nicole van der Struik wil beweren dat ik de mobiel niet bij de Media markt in Hengelo gekocht kan hebben, omdat zij de bon niet kan vinden. Ik heb aangegeven dat ik het 100 procent zeker weet, een andere medewerker weigert te zoeken naar de bon. Nicole zegt er is GEEN bon. Ik heb de bon nu inmiddels bij de accountant opgevraagd, want hij is er zeker wel.

Gewenste Oplossing:

Ik ben nu voor niets van Markelo naar Hengelo gereden. Ik ben tevreden als de mobiel nu voor zonder kosten gerepareerd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Huet