Klachten over Nico Kool Schilderwerken en Glasservice

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over Nico Kool Schilderwerken en Glasservice zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Nico Kool Schilderwerken en Glasservice in de categorie Schilders

3 klachten gemeld
4.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

geen offerte

Klacht van op 17 september 2018 over Nico Kool Schilderwerken en Glasservice in de categorie Schilders

Afgelopen vrijdagmiddag 7 september 2018 kwam ieman van glasschade voor glas inmeten en had afgesproken dat ik snel offerte krijg...via mailen..die voor verzekering ...ik had aantal keer gebeld..iemand zei mijn collega is ziek, maar ik vraag mij af waarom niemand... Lees meer

Abonnement vanaf 2005 Glans Garant/Uniplan. Nico Kool was de uitvoerder. Ik heb dit contarct inmiddels af moeten kopen en ongeveer 1600 euro nog moeten betalen. In 2014 heb ik gereclameerd bij alle betrokkenen nl. Glans Garant en Nico Kool dat... Lees meer