Klacht: Netwerk weg en ik kan geen contact opnemen met Lyca

op 07 september 2018 over Lyca mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 20 minuten aan de telefoon gehangen om vervolgens de verbinding te horen verbreken. Mijn service stopt opeens en er is geen medewerker die ik kan spreken hierover. Ik ben zeer ontevreden, voor niets aan de telefoon gehangen en een telefoonnummer waarmee ik belangrijke dingen heb geregistreerd ongebruikbaar! Bedankt Lyca

Gewenste Oplossing:

Als ik Lyca mobile met de telefoon kan bereiken en mijn telefoonnummer word hersteld. Ik heb er belangrijke dingen mee geregistreerd en ik mijn bedrijf loopt hierdoor groot gevaar.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Lyca mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Lyca mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door GiovanniK