Klacht: NEP KAARTEN

op 06 februari 2018 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

kaarten voor ajax-nac gekocht. bij het station werd gezegt dat de kaarten van viagogo niet geldig zijn! stond ik dan met kaarten van 122 euro en mocht ik daar nieuwe kaarten kopen voor weer eens 60 euro. dag erna heb ik gelijk de politie gebeld en de politie kan alleen wat doen als iedereen aangifte doen. want met 1 aangifte hebben ze niet genoeg.

Gewenste Oplossing:

als ik mijn geld terug kan krijgen, en dat viagogo word opgeheven want ze lichten honderen mensen op

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stefanie den hond