Klacht: Overgezet door verkeerd huisnummer buurvrouw

patty1313 op 07 maart 2012 over NLE in de categorie Energieleveranciers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij zitten al jaren bij essent en dit bevalt ons goed. Nu hebben wij in februari een nieuwe buurvrouw gekregen die klant is geworden bij de nem. Maar op haar formulier per ongeluk een verkeerd huisnummer heeft ingevuld. Nou zijn wij abrubt bij de Nem!!!! Dus Nem gebeld dat we het hier niet mee eens waren. Fout gaven ze toe maar kon niks meer veranderd worden. Wij waren uitgeschreven bij Essent en klant bij Nem geworden!!!!! Zonder handtekening verkeerde naam! Dat dit zomaar kan. Nu is alles eindelijk weer teruggezet naar de Essent maar ik moet bij Essent nu wel even de jaarafrekening betalen!!!!! Terwijl die normaal pas in augustus was. Over de duurste wintermaanden. Dit is een fout waar wij niks aan kunnen doen maar nu wel de dupe van zijn…. Ik ben zo Boos!!!! EN heb momenteel ook geen geld om de jaarafrekening te betalen!

Gewenste Oplossing:

De Nem betaald mijn jaarafrekening!
Het is tenslotte hun fout

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door NLE in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat NLE een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

NLE

Heeft op 06 februari 2013 om 09:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw,

Enige tijd geleden heeft u een klacht ingediend over onze dienstverlening. Om onze service voortdurend te verbeteren, ontvangen wij graag feedback van onze klanten. Wij zijn blij dat uw klacht naar tevredenheid is opgelost.

Heeft u nog vragen?
De medewerkers van onze Klantenservice staan graag tot uw beschikking, bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur via 088-7307307 (lokaal tarief) en via www.nle.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Klachtafhandeling
De Nederlandse Energie Maatschappij

Alle klachten die gemeld zijn door