Klacht: Navullen alien parfum

angelat73 op 17 december 2019 over ICI Paris XL in de categorie Parfumerie winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een navulflesje alien van 90 ml. Deze heb ik vorige week voor het eerst laten vullen, maar de geur is totaal niet hetzelfde als het was toen ik de parfum kocht. Het luchtje is heel niet sterk, en is na een uur of twee niet mee te ruiken, terwijl het luchtje eerst echt sterk was en de hele dag te ruiken was. Ik denk dat de parfum in de source veel minder sterk is dat de parfumflesjes uit de winkel. Ik voel me best wel opgelicht en wil graag een oplossing zien.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn gevulde navulfles om kan ruilen voor een flesje uit de winkel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ICI Paris XL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ICI Paris XL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door angelat73