Klacht: Navigatie die het in 1 keer niet meer doet

op 22 juli 2017 over xxl-shop.nl in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Begin januari 2017 heb ik een navigatie gekocht bij xxl shop
Nu wil ik mijn navigatie opladen vanwege dat we op vakantie gaan. Maar de navigatie laad niet op en kan er geen contact meemaken. Heb gelijk xxl een mail gestuurd maar nu na enkele weken totaal geen reactie van hun. Terwijl er bij hun op de site staat dat ze binnen 2 dagen te beandwoorden. Maar niks

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn dat ik een andere navigatie of geld terug. Als ze vragen of ik de navigatie wil op sturen san vraag ik me af gaat het ook weken zijn dat ze er niks mee doen . Ik heb ook gelezen dat je word gewaarschuwd om het niet terug te sturen want dan ziecje helemaal niets meer Dus slechte reviews Dus nieuwe of geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over xxl-shop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over xxl-shop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door brigittevandenderen