Klacht: Nauwelijks vlees in magnetron maaltijd

op 25 mei 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vandaag 2 magnetron maaltijden gekocht bij Albert Heijn. De tikka masala met rijst en kip.
Ik deed de inhoud op een bord en kon mijn ogen niet geloven. Drie dobbelsteentjes vlees zaten erin. Ik heb het gewogen en kwam om 57 gram. Als ik zelf een dergelijk maak gebruik minstens 200 gram vlees per persoon.

Gewenste Oplossing:

Albert Heijn moet gewoon een eerlijk deel vlees in die maaltijden doen, dit is haast oplichting. Het is best duur en je krijgt eigenlijk alleen witte rijst met saus. Ik begrijp niet dat mensen dit gewoon pikken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jasper3210