Klachten over Nationale Energie Vergelijker

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Nationale Energie Vergelijker zijn gemeld. Lees meer >

97% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 1 in Vergelijkings websites

97%
91 klachten gemeld
1 openstaande klachten
1 klachten in behandeling
89 klachten opgelost
1.8 /10
38 stemmen
38

Tijdslijn

Ik werd per week we 10 a 20 keer gebeld.. Om uiteindelijk 1 van hun een gunst te doen zodat hij een bol.com cadeau kaart kon krijgen moest ik een offerte bekijken.. vrijblijvend! Vervolgens heeft hij me vragen gesteld adres etc.. en... Lees meer

De nationale inergie vergelijker zeggen dat zij de boete betalen die je moet betalen als je overstapt dat was in mijn geval €250 Moest de factuur door mailen van mijn energie leverancier en dan zou de nationale inergie vergelijker mijn boete... Lees meer

Weer van die energie oplichters 'Nederlandse energie vergelijker. Blijven maar bellen, steeds weer met nieuw nummer. hoeveel mensen hebben er al in hun bek gescheten ,dat er zoveel stront in die hoofden zit. Nee willen ze niet snappen en... Lees meer