Klachten over Nationale Energie Vergelijker

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Nationale Energie Vergelijker zijn gemeld. Lees meer >

90% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 1 in Vergelijkings websites

90%
65 klachten gemeld
0 openstaande klachten
6 klachten in behandeling
59 klachten opgelost
1.9 /10
28 stemmen
28

Tijdslijn

Bellen moet stoppen

Klacht van op 14 augustus 2019 over Nationale Energie Vergelijker in de categorie Vergelijkings websites

ik word vaak gebeld. door verschillende nummers. echter allemaal NEV. mensen zijn asociaal een de lijn. zeggen dat ik me heb aangemeld, dit is niet waar! vandaag gebeld omdat ik had aangegeven niet meer gebeld te willen worden en daar... Lees meer

De Nationale Energie Vergelijker blijft mij maar bellen. terwijl ik al meerdere keren duidelijk heb gezegd dat het vergelijken niet kan omdat wij een bedrijfswoning hebben en ze alleen particulieren stroom vergelijken. Daarnaast is het mobiele nummer 06-38254467 aan een... Lees meer