Klacht: Namaak handtas van guess ontvangen

op 21 september 2016 over Zalando in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb een tijd terug een saccoche van guess gekocht voor 130 eur deze is volledig fake en ging al stuk op dag 3. Heb men klacht gemeld kreeg snel bevestiging dat ze dit gingen melden aan de verkoper. Vraag sinds vorige week een status en meer info en ook deze week reminder gestuurd naar al hun mail adressen en negeren me compleet

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug en ze mogen hun handtas houden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zalando

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zalando nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Jezzyka