Klacht: Na klacht nog niet goed geholpen

op 28 januari 2014 over T-Mobile in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na valse vorwenzelen een tlefoon contract getekend te hebben omdat tmobile shop medewerker loog dat mijn contract met een jaar extra was verlengd omdat ik niet optijd had gemeld dat ik ermee wilde stoppen. Nadat ik om opheldering vroeg bij het hoofdkantoor niet eens excuses ook werd er telefonisch gereageerd terwijl ze schiftelijk moeten reageren.

Gewenste Oplossing:

excuses en korting

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over T-Mobile

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over T-Mobile nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Samuel