Klacht: Na de ingreep wachten in bespreekkamer

op 10 mei 2016 over UMCG in de categorie Zorginstellingen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren heeft mijn vriendin in ingreep gehad bij de gynaecoloog in het umcg ( echt een hele broerde ) naar de ingreep was er plaats in kamer 6 (waar wij een aantal uur moesten gaan verblijven omdat er kans oo bloedingen waren) daar is ze ook naar toe gebracht door een arts in een rolstoel, daar aangekomen blijkt het gewoon een bespreekkamer te zijn. Ik heb aan de balie verteld wat ik er van vond maar dit moest ik maar aan de arts zeggen zo gezegd zo gedaan. De arts zegt tegen mij of had u liever een hotel kamer gehad? Echt te zot voor woorden aangezien mijn vriendin ook zwanger is en het niet meer de beste stoelen waren.

Gewenste Oplossing:

Een excuus zal op zijn plaats zijn en hopelijk niet maar bij een tweede ingreep een normaal bed.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UMCG

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UMCG nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nieborgj