Klacht: na blokade en betaling 6 weken wachten op aansluiting en onnodig geincaseerde betaling!

op 04 juli 2012 over Simpel in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik was een paar dagen afgesloten omdat simpel mijn factuur niet kon incaseren. gelijk heb ik toen betaald en er heen gebeld om te vragen of ze de betaling binnen hadden gekregen en die hadden ze. 2 weken erna was ik nog niet aangesloten dus weer bellen en er was een netwerkstoring waardoor het wat langer duurde en moes me telefoon af en toe an en uit zetten heb ik gedaan. weer een week later nog niet weer bellen en weer het zelfde verhaal elke keer emails sturen waar ik geen reactie om krijg. dus ik zit nu ruim 6 weken zonder telefoon en heb een abonnenemt van 12,50 heb een helemaand niet kennen bellen maar ze hebben de afgelopen week 20 euro geincaseerd van mijn rekening terwijl ik niet heb kunnen bellen en ik geen achterstand heb hoe kan dit als ik ik probeer te bellen krijg ik niemand aan de lijn of ze weten het niet of krijg het zelfde verhaal te horen van een netwerk storing… duurd die dan 6 weken als het niet langer is???????? ben intussen zo klaar met simpel dat ik me contract wil beindigen want ik ga niet zomaar onnodige betalingen doen en nieteens fatsoenlijk word geholpen. een maand daarvoor had ik een bedrag gestoord van 69 euro en wat daarvan zou over blijven zouden ze verekenen met mijn nieuwe factuur en nu dus weer 20 euro bij betalen.

Gewenste Oplossing:

de betalingen die teveel zijn betaald terug gestoord worden op mijn rekening ( en geen verekeningen met nieuwe facturen)een uitleg waarom het zo lang duurd en hoe het kan dat ik 20 euro moet betalen van 1 maand terwijl ik niet heb kunnen bellen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Simpel in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Simpel een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Simpel

Heeft op 01 november 2012 om 14:34 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

Uw klacht is inmiddels een aantal maanden oud. Zeer waarschijnlijk hebben wij uw klacht reeds opgelost, maar is deze niet afgemeld op klacht.nl. In overleg met klacht.nl zetten we alle verouderde klachten op opgelost aangezien wij niet op klant kunnen zoeken in dit forum. Is uw klacht nog niet opgelost, dan vragen wij u deze opnieuw aan te melden (vermeld s.v.p. uw Simpel telefoonnummer en/of klantnummer). Wij nemen uw klacht dan zo snel mogelijk in behandeling.

Met vriendelijke groet,

Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door kaboutertje15